Stel je sauna samen

Contacteer Jaro&Jolie

Stel jouw eigen barrelsauna samen!

Een barrelsauna wil letterlijk zeggen: ‘een sauna in een grote houten ton’

Doordat de circulatie zo goed geregeld is bij een barrelsauna wordt de sauna niet alleen heel gelijkmatig warm, maar wordt deze ook sneller warm dan een ander type sauna. Die snellere opwarmtijd is prettig, zodat je niet zo lang hoeft te wachten tot je gebruik kunt maken van de sauna.

Deze tonsauna is tevens een echte eyecatcher in jouw tuin.

Standaard leveren wij onze sauna in thermowood.  Daardoor garanderen wij een langere levensduur.  Tevens zijn al onze barrelsauna’s voorzien van een schinglesdak en regenlatten.

Er wordt bij ons enkel gewerkt met kwalitatief Europees duurzaam hout dat stuk voor stuk met zorg wordt geselecteerd voor de productie van onze premium barrelsauna’s.

Jaro Jolie Barrelsauna 220

Barrelsauna 220

Lengte: 220 cm
Ø 205 cm
Maatwerk

Vanaf € 6.445,00
Jaro Jolie Barrelsauna 280

Barrelsauna 280

Lengte: 280 cm
Ø 205 cm
Maatwerk

Vanaf € 7.445,00
Jaro Jolie Barrelsauna 400

Barrelsauna 400

Lengte: 400 cm
Ø 205 cm
Maatwerk

Vanaf € 8.445,00

THERMOWOOD

Jaro&Jolie barrelsauna

Voor onze barrelsauna’s werken wij standaard met thermowood.  Dit is sparrenhout dat door een thermische behandeling  een langere levensduur krijgt. Daarnaast zorgt dit proces ervoor dat het hout minder werking heeft en licht is in gewicht. Hierdoor heeft jouw sauna dus een langere levensduur, wat wij ook wel duurzaam noemen.

Hoe wordt ons thermowood gemaakt?

Ons Europees en FSC-gecertificeerde naaldbomenhout wordt langdurig onder hoge druk verhit in een speciale stoomoven waardoor de structuur en duurzaamheid ervan enorm verbetert. De suikers en harsen veranderen van samenstelling waardoor het niet meer interessant is voor insecten.

FSC-label: (Forest Stewardship Council) is een internationaal label voor duurzame bosbouw, opgericht in 1994.  Het label is van toepassing op hout en afgeleide producten.  Een FSC-label garandeert dat een product afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen of gerecycleerd materiaal.

KACHELS

Barrelsauna Tonsauna Belgisch product, ecologie

Elektrische kachel

Geniet van alle gemak met een elektrische kachel. Kies de gewenste temperatuur door simpelweg op een knop te duwen, zonder omkijken bereikt deze kachel de perfecte saunatemperatuur. Met een timer of de app kan je jouw temperatuur regelen. De kachel is voorzien van saunastenen om extra water op te gieten. Dit is een A-kwaliteit kachel van Harvia (markleider sauna kachels).

Belangrijk! Vergeet niet om stroomtoevoer te voorzien om jouw elektrische kachel aan te sluiten.

Houtgestookte kachel

De houtgestookte kachel zorgt voor een authentiek en gezellig gevoel. De geur van het brandende hout en de sfeer van het dansende vuur geven een totaal ervaring. Tevens geeft hij extra licht en kan hij oplopen tot hogere temperaturen. Ook bij deze kachel zijn saunastenen voorzien om extra water op te gieten. Door extra water op de saunastenen te gieten kan je extra condens creëren. Ervaren saunagangers zullen graag gebruik maken van professionele opgietingen met geuroliën.

PANORAMISCH GLAS

Sauna Jaro&Jolie met panoramisch glas

Geen panoramisch glas

Zonder panoramisch glas wordt de achterkant van de barrel dichtgemaakt met, de door jou gekozen, houtsoort. Zo kun je volledig genieten van maximale privacy.

Half panoramisch glas

Heb je een mooi uitzicht? Geniet dan optimaal van het zicht met half panoramisch glas wanneer je gebruik maakt van de barrelsauna.

Volledig panoramisch glas

Liever een zeer open gevoel? Geniet optimaal van jouw uitzicht met volledig panoramisch glas wanneer je gebruik maakt van de barrelsauna. Dit is de populairste keuze.

Vensters

Standaard zijn er aan de voorkant geen vensters voorzien. Wens je toch een ruimer gevoel, dan kan je kiezen voor de optie met twee vensters aan de voorzijde.

EXTRA’S

Sauna Elzen Vloer Jaro&Jolie

Elzen vloer

De elzen vloer is zeker een aanrader voor jouw barrelsauna. Deze zorgt niet enkel voor stabiliteit, maar deze houtsoort blijft ook relatief koel waardoor het aangenaam is om op te lopen of liggen.

Ergonomische rugsteunen

De rugsteunen bieden optimale ondersteuning en zorgen voor extra comfort. Deze worden telkens per set van twee geleverd.

Cosy lichtje

De optie “lichtje Cosy” geeft een extra dimensie aan je barrelsauna. Het lampje wordt rechts bovenaan geplaatst en kan aan- en uitgeschakeld worden met een drukknop.

Of ledverlichting onder de banken

Een echte aanrader. De LED-verlichting wordt volledig weggewerkt onder de banken van uw barrelsauna. Het warme, weggewerkte licht geeft een extra gezellig effect.

Uw fabrikant-invoerder van sauna’s

Stel je eigen sauna samen

R

Sparrenhout of thermowood

R

Elektrische kachel of houtgestookte kachel

R

Geen, half of volledig panoramisch glas

R

Extra's: Elzen vloer, ergonomische rugsteunen, verlichting